HOKEJAŠI SPARTAKA U DVE UTAKMICE SLAVILI PROTIV HK VUKOVI IZ SARAJEVA

Seniori HK Spartak su proteklog vikenda  18. i 19. decembra ugostili ekipu HK Vukovi iz Sarajeva i sa njima odigrali dve utakmice u sklopu Otvorenog prvenstva BIH, navidi subotica.info.

Oba susreta su bila rezultatski neizvesna i oba su na kraju završila u korist domaćeg sastava. Presudila je prednost domaćeg terena, a subotička publika, naročito naši najmlađi hokejaši su mogli da gledaju interesantne utakmice uživo. Nakon utakmice nije izostalo ni druženje obe ekipe u prostorijama kluba.  

  • HK Spartak – HK Vukovi 4:3 (0:1 1:1 3:1)
  • HK Spartak – HK Vukovi 4:2 (2:0 1:2 1:0)

Za seniore HK Spartak na ove dve utakmice su nastupili: Vidaković Igor, Sudarević Luka, Penava Veljko, Đukanović Luka, Tancoš Tamaš, Cindel Norbert, Katančić Denis, Katančić Erik, Vaštag Mark, Lošonci Adam, Peter Alen, Kojić Miloš, Tolmači Branislav, Đorđević Aleksandar, Šandor David, Kiš Matej, Szabolc Andras, Harmathy Zsolt i Kis Balazs. Trener: Bošnjak Luka i Okulić Slobodan.

U toku januara 2022. očekuju ih dve utakmice sa HK Medvjedi iz Sarajeva takođe u Subotici, a posle toga u februaru i martu ide razigravanje u playoff-u. 

Izvor: subotica.info