ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА САКУПЉАЊА СЛАТКИША ЗА ДЕЦУ НА КИМ

Удружење младих новосадских интелектуалаца позива све наше суграђане да учествују у акцију “Космету на поклон“ у којој се сакупљају слаткиши за децу на Косову и Метохији.

УМНИ сад већ традиционално подржавају акцију „Космету на поклон“ коју реализују Савез студената Правног факултета у Новом Саду у сарадњи са другим факултетима у Новом Саду, Београду, Нишу..

Наша посета КиМ са циљем донирања школског прибора која је реализована у августу ове године приближила нам је право стање ствари на КиМ.
Данас, када имамо економске санкције уз отежану слободу крeтања и угрожавањe основних људских права, уз свакодневне инциденте над преосталим српским становништвом, сваки нови слаткиш представља спознају да неко мисли на њих, негде, у Новом Саду, Београду, Нишу…
Покажите и ви да мислите на наше малишане на Косову и Метохији.

Слаткише можете донети у среду, 26.12.2018. од 17:00 до 19:00 часова у канцеларију Удружења младих новосадских интелектуалаца, Трг републике 20, други спрат, локал број 16.

Ако нисте у могућности да дођете у нашу канцеларију у среду можете нас контактирати на мејл:umni.ns@gmail.com како бисмо се договорили у вези преузимања слаткиша.