ХУМАНИТАРНА ДОНАЦИЈА СПЕЦИЈАЛНОЈ БОЛНИЦИ ,,КОВИН“

Специјална болница за психијатријске болести ,,Ковин“ добила је неопходну помоћ, коју је прикупила Хуманитарна организација Лајфлајн Канада, чији је покровитељ Њ. К. В. Принцеза Катарина, а који је испоручила Принцезина Фондација из Београда. Донација је успешно прикупљена у оквиру традиционалне активности коју Лајфлајн Канада организује сваке године. Великодушна помоћ донатора Лајфлајна омогућила је да пацијенти у болници добију одећу и постељину.

,,Ово је још једна у низу хуманитарних донација које је Њено Краљевско Височанство допремила нашој установи и желим да се у име свих пацијената и запослених захвалим Принцези Катарини, као и њеној Фондацији у Београду и хуманитарној организацији Лајфлајн Канада. Знамо да увек можемо да рачунамо на вас и на вашу подршку, који су нам изузетно значајни и олакшавају и доприносе нашем раду и развоју болнице.“ изјавила је в. д. директора СБПБ ,,Ковин“ др Јованка Петровић.

Њ.К.В. Принцеза Катарина је веома захвална свим донаторима Хуманитарне организације Лајфлајн Канада и српској дијаспори, на несебичној помоћи и што не заборављају оне, којима је потребна помоћ у нашој земљи.

Извор: Општина Ковин