ИНВЕСТИРАЈТЕ У ВОЈВОДИНУ – INVEST IN VOJVODINA

У уторак, 3. септембра 2019. године са почетком у 10.00 часова одржаће се конференција „Инвестирајте у Војводину“ (Инвест ин Војводина), у организацији Привредне коморе Војводине и компаније „Цолор медиа цоммуницатионс“, а уз медијску подршку магазина „Дипломацy&Цоммерце“, у великој сали Привредне коморе Војводине – Мастер центар Новосадског сајма, Хајдук Вељкова 11, ИИИ спрат, сала број 13.

Изјаве за медије предвиђене су пре почетка конференције у 9.45 часова, а медијима ће се обратити потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић, председник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић и председник „ Color Press Group “ Роберт Чобан.

Циљ Конференције је представљање инвестиционих потенцијала АП Војводине, привредних кретања и развоја економије у АП Војводини и Републици Србији, трговинске и регионалне сарадње, примера добре праксе, као и начина за даље унапређење инвестиционе климе у настојању привлачења нових инвеститора, али и ширења обима постојећих активности.

Присутнима ће се у оквиру три панела обратити амбасадори, председници привредних комора и других релевантних институција из земље и иностранства, који својим радом и залагањем доприносе поспеши