IV РЕГИОНАЛНИ ПОСЛОВНИ ФОРУМ

Аутономна покрајина Војводина и Скупштина европских регија у сарадњи са Привредном комором Војводине, Развојном агенцијом Војводине, Европском мрежом предузетништва и Фондом „Европски послови“ АПВ, по четврти пут организују Регионални пословни форум који ће се одржати 25. новембра 2021. године. Регионални пословни форум биће организован као комбиновани (хибридни) догађај, а праћење догађаја је могуће онлајн у реалном времену и уживо. Kонференција ће бити организована уз максималне мере здравствене заштите и поштовање свих важећих прописаних епидемиолошких мера.
Учесници Форума су еминентне компаније из регије, као и регионалне привредне коморе, регионалне развојне агенције и друге институције које пружају подршку за развој малих и средњих предузећа и побољшање економске климе за пословање и нове инвестиције. 
Регионални пословни форум вам нуди могућност да изнесете и представите ваш пословни потенцијал и идеје и да се повежете са компанијама и институцијама које подржавају развој пословне климе и прилив нових инвестиција. 
Међународни догађај пружа додатну подршку компанијама да пронађу међународног партнера. Учесницима ће бити понуђена могућност заказивања и одржавања Б2Б састанака са компанијама и институцијама учесницима Форума према сопственим потребама, а на основу информација о регистрованим учесницима.
Сектори који ће бити представљени су:
•    Информационе и комуникационе технологије и креативна индустрија
•    Металски сектор 
•    Пољопривреда и прехрамбена индустрија
Платформа за организацију „један на један“ састанака доступна је кликом на линк https://rbf2021.b2match.io/ и пружа могућност за промоцију пословне сарадње између регија, укључујући споразуме о слободној трговини и производњи, удружене пројекте тј. заједничка улагања и заједнички приступ трећим тржиштима, као и размену технологија и знања и сарадњу у пројектима са високим степеном конкуренције и иновација, финансираних од стране ЕУ и других донатора. 
За додатне информације молимо посетите: www.rbf.vojvodina.gov.rs или контактирајте: rbf@vojvodina.gov.rs 

ОНЛАЈН ПЛЕНАРНА СЕСИЈА
25. новембар 2021. године
ПРАТИТЕ НАС