ИЗГРАДЊА ПРИЛАЗНИХ СТАЗА И БАСКЕТ ТЕРЕНА У ГОГАМА

У непосредној близини објекта који представља својеврсни центар сомборског насеља Гоге, у коме се налазе амбуланта, апотека, пошта и удружење пчелара, у току је изградња прилазних стаза и новог терена за баскет, а недавно је потпуно реконструисан паркинг.

Средства за уређење обезбедио је Град Сомбор, извођач радова је ЈКП „Простор“, а иницијатива за уређење овог места потекла је од становника Гога. Радове је обишла градоначелница Сомбора Душанка Голубовић, заједно са начелницом Одељења за комуналне делатности, имовинско-правне и стамбене делатности Росаном Крстић и директором ЈКП „Простор“ Сомбор Гораном Нонковићем.

„Данашњи радови су такође једна од иницијатива грађана. Игралиште за децу, баскет терен који се тренутно гради, прилазни путеви и стазе према пошти, обновљен је и паркинг који је некада био у рушевном стању. Дакле читав овај простор јесте уређен на иницијативу грађана и прилагођавамо га њиховим потребама“ истакао је овом приликом директор ЈКП „Простор“ Сомбор Горан Нонковић, додавши да се завршетак радова очекује крајем следеће недеље.

Извор: Град Сомбор