ИЗГРАДЊА СЕНТАНДРЕЈСКОГ БУЛЕВАРА СИМБОЛ САРАДЊЕ СВИХ НИВОА ВЛАСТИ

Председник Покрајинске владе Игор Мировић, потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић обишли су данас радове на изградњи Сентандрејског булевара у Новом Саду, сагласивши се да је реч о веома значајном инфраструктурном пројекту који је симбол добре сарадње свих нивоа власти.

„Када смо уједињени можемо много више. Радимо заједно на многим пројектима у АП Војводини, Сентандрејски булевар је само један од њих, радићемо и на изградњи и уређењу новог моста на Клиси“, изјавио је председник Мировић.

„Ово је последњи улазак у Нови Сад који је у профилу једне саобраћајнице, и када се заврше радови, сви улази ће бити булеварског типа и то је привилегија коју немају ни други европски градови, а Нови Сад ће то имати“, навео је Мировић.

„Путеви Србије су финансирали део овог пројекта, а у протекле три године у рехабилитацију путне инфраструкуре на територији АП Војводине уложили смо 9 милијарди динара“, изјавила је потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић оценио је да је реч о једној од највећих инвестиција на територији града.

„Изградња булевара ће променити слику новог Сада и побољшати живот свих грађана“, оценио је Вучевић.