ИЗЛЕЧИЛА САМ ПАНКРЕАТИТИС УЗ ОВАЈ ЈЕДНОСТАВАН ЛЕК!

Молим Вас пренесите бескрајно велику захвалност лекарки-психотерапеуту Елени Александровној Виноградовој из региона Чељабинск за лечење панкреатитиса прописаном тинктуром прополиса. Ова болест ме је мучила 19 година а сада имам 74 године и не болујем. Третман сам започела одмах након објављивања чланка у новинама. A сада већ годинама живим без бола.

Третман је једноставан и јефтин: 20 капи 10% тинктуре прополиса (доступно у апотекама) капнути у пола чаше куваног топлог млека (ако особа не подноси млеко, можете узети само четвртину чаше или свега једну супену кашику). Попијте пре спавања и одмах идите у кревет (дакле, претходно сте се спремили за спавање, чак и зубе опрали). И тако 10 ноћи за редом у току једног месеца. Понављати шест месеци.

Како помаже тинктура прополиса

Комбинација прополиса и млека има посебан ефекат: поред лечења прехлада и плућних болести (за које, такође, препоручујем тинктуру прополиса), побољшава се опште здравствено стање и сан, ум се смирује. Тинктура прополиса од 10% може се лако купити у апотеци а бочица од 25 мл траје дуго за целу породицу и кошта релативно јефтино.

Такође, тинктуру можете направити сами: 5 грама прополиса у 50 мл 75% алкохола (ако је алкохол 96%, довољно је 45 мл). Уситните прополис, убаците у алкохол и оставите 10 дана на тамном месту, промућкајте једном дневно. Потом процедите и чувајте у фрижидеру.

Како тинктура лечи друге болести

Код лечења прехладе код деце, позитиван ефекат је одмах очигледан. Нпр. доведете дете из вртића и видите да ће се разболети. Пре одласка у кревет, дајте му буквално једну или две капи тинктуре прополиса са млеком а већ следећег јутра дете боље дише, видно излечено током ноћи. Тинктура прополиса успешно лечи акутне респираторне вирусне инфекције, бронхитис, пнеумонију, туберкулозу.

Када сам користила овај лек за респираторне инфекције, приметила сам да је истовремено дошло до олакшања упале гастроинтестиналног тракта. Зато, ако нема чира на желуцу или дванаестопалачном цреву али је већ постављена дијагноза гастритис или дуоденитис, нешто се мора урадити да не дође до његове појаве. Као што знате, нема много поузданих лекова који немају штетне споредне ефекте. Један од поузданих је – тинктура прополиса. За прехладе и гастроинтестиналне болести употребити свега неколико капи у топлом млеку за ноћ.

Дакле, имала сам панкреатитис. Они који то нису претрпели можда не знају какве су свакодневне муке, болови у леђима. И сама сам доктор, пажљиво читам медицинску литературу и знам да нема посебних препорука за лечење панкреатитиса. Обично се третира ензимима, а ензими, који замењују рад панкреаса, потпуно га уклањају из игре и све постаје још горе. Тинктура прополиса ме је спасла.

(Писмо је незнатно скраћено)

Превод са руског: В. Раонић;

Извор: зеркало.цц