ИЗЛОЖБА И ПРЕДСТАВА ЗА ДЕЦУ НАРЕДНЕ НЕДЕЉЕ

Дом културе Србобран заказао је за наредну недељу два програма. У Галерији ДК у понедељак, 22. фебруара у 19.00 часова, биће уприличено отварање изложби фотографија и поетско вече Смиљане Божић, док ће у сали Малог позоришта у среду, 27. фебруара у 18.00 часова, бити одиграна представа за децу“Анин свет снова“.

Смиљана Божић је визуелна уметница, која живи и ствара у Београду. Бави се дигиталном, класичном и примењеном фотографијом. Има статус самосталног уметника.

О представи „Анин свет снова“ записано је – „Шумска вила тражи помоћ девојчице чистог срца Ане, да победе злог чаробњака Балтазара и ослободе шуму, како би вратили вили моћи које јој је зли чаробњак одузео. На путу до Балтазара, срешће се са разним изазовима. Дечјом сналажљивошћу и неисквареношћу, вила и Ана покушавају да премосте све препреке које им постављају Балтазар и његови поданици: уображени Лав, лукава Лија, успавани Меда и смотани Часовничар. Чистота срца може срушити и најопасније чини“. 

Улаз на оба програма је слободан, а бесплатне улазнице за представу могу се преузети сваког радног дана у Дому културе, од 08.00 до 20.00 часова.

Извор: Општина Србобран