IZNENAĐENJE U OGARU

U predkolu Kupa FSS, na području OFS Pećinci, 29, avgusta, FK Šumar iz Ogara je priredio iznenađenje na domaćem terenu i većom borbenošću i željom za pobedom savladao je popinački FK Napredak rezultatom 2:0.

Prvu ozbiljniju priliku na utakmici imao je Ivković, koji je u 25. minutu šutirao pod samu prečku gola Šumara, ali je Petković izvanrednom intervencijom odbio loptu u korner. Nešto kasnije i Babić se mogao upisati u listu strelaca, kada je šutirao u donji desni ugao gola Grkovića. Domaćin je došao u vođstvo u 50. minutu golom Perića, da bi Vasić u 70. minuti postavio konačan rezultat. Sremskoligaš iz Popinaca je nastupio bez nekoliko standardnih prvotimaca.

Ogar. Igralište: Šumara. Gledalaca: 50. Sudija: Nemanja Despotović (Ogar). Strelci: 1:0 Perić u 50. minutu, 2:0 Vasić u 70. minutu.

ŠUMAR: Petković, Živković, Babić, Đokić, Vračević, Miličević, Blagojević, Vasić, Obradović, Perić, Devrnja (od 24. minuta Spasojević).

NAPREDAK: Grković, S.M. Kovanović, Đilas, Kljajić, Skopljak, Ivković, Ćalić, Majstorović, Janković, Dobriković, Jakovljević.