JEGRIČKA ZASENILA MOSTAR I KOPAKABANU

U Gospođincima, polako se javlja jedna lepa manifestacija u najavi, koja se već drugu godinu uspešno održava na njihovoj plaži.

To je turnir u odbojci na pesku, i takmičenje u skokovima u vodu.

Organizacioni odbor Turnira ulica Gospođinaca napravio je za danas pauzu,  i pozvao sve Gospođinčane da današnji dan provedu na plaži.

Sudeći po broju prisutnih i zahvaljujući lepom vremenu, ovaj poziv je rado prihvaćen.

Turnir u odbojci na pesku 3×3 je organizovan sa 12 mešovitih ekipa,  protekao je u jednom lepom sportskom duhu, i druženju svih učesnika.

Pobednička ekipa turnira je u sastavu: Jelena Tepić, Baki Redžovski i Luka Šimić.

Skokovi u vodu, su se uporedo sa turnirom održavali, a bilo je dosta prijavljenih takmičara koje je ispratio i ocenio  strogi ali pre svega nepristrasan žiri.

Prvo mesto u skokovima u vodu osvojio je Bojan Olić, drugo mesto je pripalo mladom takmičaru Borislavu Tepiću, treće mesto osvojio je Steva Pejić.

Član organizacionog odbora Milan Kužetin izjavio je : „Vreme nas je za ovu vrstu takmičenja dobro poslužilo, odziv na jedno i drugo takmičenje je bio više nego dobar.Najvažnije je da su sve planirane aktivnosti realizovane bez ikakvih problema, i da su i takmičari i posetioci zadovoljni. U nedelju se ponovo vraćamo na turnir u malom fudbalu gde će se igrati revijalne utakmice koje će biti posvećene Darku Dodiću našem Gospođinčanu.Utakmice počinju u 20.00,  pozivamo vas da dođete to veče na malo igralište“.

Gospođinčani, su i ovaj put pokazali da kada nešto hoće, i žele da to na kraju bez ikakvih problema, i urade.

Mada je ponekad od ideje do realizacije korak malo duži kako to oni vole da kažu, odustajanja nema i neće nikada biti.

Posetite ovo lepo pitomo bačko selo, upoznajte ljude koji žive u njemu, okupajte se u Jegričkoj i osunčajte na plaži, poželećete da zauvek ostanete u njemu.

Ako neverujete izvolte probajte, ne košta vas ništa.

Za vojvodjanske.rs : M. Živković

Galeriju fotografija sa ovog prelepog događaja, pogledajte u nasavku.