ЈЕСЕЊИ ФЕСТИВАЛ ЦВЕЋА И РУЧНИХ РАДОВА 1. И 2. ОКТОБРА У КУЛИ

Јесењи фестивал цвећа и ручних радова одржаће се у центру Куле 1. и 2. октобра од 08:00 до 18:00 часова, када ће простор од Поште до моста и велики парк, бити испуњени најлепшим бојама и мирисима.

Цветна манифестација у Кули сада већ традиционално окупља велики број највећих произвођача и дистрибутера из целе Србије, а ове године се очекује учешће око 100 излагача код којих ћете моћи да пазарите најквалитетније цвеће, вишегодишње биљке, луковице, кактусе, грнчарију и остале баштенске потрепштине.

Права посластица за љубитеље баштованства и хортикултуре од самог почетка привлачи бројне купце за које је ове године припремљен попуст од 10 до чак 50 одсто.

Први пут ове године заједно са Фестивалом цвећа одржаће се и изложба ручних радова, где се у организацији Удружења жена „Идеја“ из Куле припрема око 40 излагача који ће приказати своје рукотворине и старе занате.

Посетите Јесењи фестивал цвећа и ручних радова у Кули и уживајте у експлозији боја и мириса, проширите своју колекцију цвећа и обогатите радни и стамбени простор.

Манифестацију организују општина Кула и Туристичка организација општине Кула.

Извор: Општина Кула