ЈКП „ПАРКИНГ СЕРВИС“ ЈЕ ПРОМОВИСАЛО „БЕБИ“ ПАРКИНГ КАРТУ

Данас, 27. марта, у просторијама  Клиничког центра Војводине, ЈКП „Паркинг сервис“ је промовисало „беби“ паркинг карту. Конференцији су присуствовали Стеван Лугоња, директор ЈКП „Паркинг сервис“, Ненад Ердељан, помоћник директора КЦВ за техничко-комерцијалне послове и проф.  др Тихомир Вејновић, управник Клинике за гинекологију и акушерство.

Овом приликом, директор Предузећа, Стеван Лугоња, изјавио је: „Необично ми је драго што смо као Предузеће у прилици да нашим суграђанкама олакшамо плаћање паркирања и да им поклонимо 30 сати бесплатног паркирања. Ово је животни перид младих родитеља који се памти за сва времена и нема сигурно лепшег ни важнијег осећања од тога да је у наше животе дошао нови члан породице, да смо добили дете. Ми смо желели да на овај начин олакшамо родитељима комуникацију од куће до саветовалишта, редовних контрола и свега онога што је карактеристично за овај период живота и детета и родитеља. Желели смо да им олакшамо одласке код лекара и да се макар у тим тренуцима не оптерећују плаћањем паркирања“.

 

Проф. др Тихомир Вејновић похвалио је иницијативу „Паркинг сервиса“ рекавши да је то хуман и прагматичан гест једног градског предузећа које и на овакав начин води рачуна о нашим мајкама и деци. Професор је нагласио да се на Клиници за гинекологију и акушерство годишње породи 4 000 новосађанки.

Овом иницијативом Предузеће поклања 30 сати паркирања родитељима новорођене деце. Право на бесплатно паркирање и коришћење „беби“ паркинг карте имају родитељи са пребивалиштем на територији града Новог Сада. Карте се могу преузети у Служби за продају ЈКП „Паркинг сервис“, у Улици Филипа Вишњића 47, радним данима од 8 до 16 часова.