ЈУБИЛАРНИ, 15. СУСРЕТ ОЛДТАЈМЕРА

У суботу, 13. априла, у Сомбору је, у организацији „Дес Артс“ Олдтајмер клуба, а под покровитељством града Сомбора, одржан јубиларни, 15. Сусрет олдтајмера, на Тргу Светог Тројства.

На овогодишњем окупљању регистровано је преко 70 излагача. Манифестација је окупила љубитеље старовременских возила из Србије, Хрватске, Мађарске, Словеније, Босне и Херцеговине…

  1. Сусрет олдтајмера је отворио заменик градоначелнице и председник Савета за безбедност саобраћаја града Сомбора Антонио Ратковић.

 „Драго ми је што смо и ове године заједно са клубом „Дес Артс“ Олдтајмера успели да организујемо једну овакву манифестацију, која се, када се помене сусрет олдтајмера, везује за град Сомбор. Такође, морам да изразим велику захвалност организаторима што су у оволиком броју данас окупили излагаче“ рекао је Ратковић и додао да ће град Сомбор и Савет за безбедност саобраћаја увек подржавати овакве активности.

Током трајања изложбе, приређен је и културно-уметнички програм. Посетиоци су могли да погледају изложене аутомобиле и мотоцикле до касних поподневних часова.

Извор: Град Сомбор