ЈУБИЛЕЈ ВРТИЋА У БАНАТСКОМ КАРЛОВЦУ

Протеклог викенда обележено је 40 година рада Предшколске установе „Полетарац“ у Банатском Карловцу. Тим поводом у забавишту је уприличена својеврсна изложба фотографија којој су присуствовали родитељи, деца и запослени у овој установи. Изложба је приказала заувек ухваћене, драгоцене тренутке деце и васпитача који су похађајући ову установу, оставили свако на свој начин, неизбрисив траг.

Након уводне речи васпитача, деца из вртића представила су се игром и песмом, изводећи специјално за ову прилику, чувену Јесењу сонату. Потом се присутнима обратио директор установе Грујица Илић, који се захвалио колективу, родитељима и општини Алибунар на сарадњи и подршци, након чега је уследило разледање изложених фотографија.

Непроцењиве тренутке детињства проведене у овом вртићу свако памти на свој начин, али фотографије као документ постојања неког минулог периода, који иако је неповратно прошао, заувек остаје у сваком од нас, служе као мали подсетник и сведок прохујалих времена.

Колектив Предшколске установе „Полетарац“ познат по својој креативности, постигао је пун погодак јучерашњим програмом и изложбом која је изазвала велику заинтересованост посетилаца, а код многих измамила осмехе и освежавање сећања, те на занимљив начин вредан пажње, обележио свој четвородеценијски јубилеј.

Извор: Општина Алибунар