KADETI RADNIČKOG UPORNOŠĆU I BORBENOŠĆU DO ISTORIJSKOG BODA

Radnički – Spartak 1 : 1 ( 0 : 0 )

Nije baš uobičajeno da jedan mali klub, doduše svetle istorije, napravi takav podvog i plasira se u najkvalitetniju kadetsku ligu Srbije.

Radnički iz Zrenjanina spada u takozvane male klubove, ali ima veliko srce i dušu šarmantnog i itekako vitalnog stogodišnjaka koji zna šta hoće….

Apsolutni gospodari Vojvodine prošle sezone ostvarili su istorijski uspeh plasmanom među velikane Crvenu zvezdu, Partizan, Vojvodinu, Spartak, a danas su velikom borbenošću i zalaganjem uspeli da dođu do istorijskog boda!!
Gosti iz Subotice prvi su materijalizovali terensku inicijativu i došli u vođstvo u 76. minutu golom Uroša Kilibarde, ali je samo četiri minuta kasnije izjednačio Nemanja Novakov.

Mogli su izabranici trenera Darka Novića i do prve pobede, ali su u finišu utakmice propustili nekoliko kolosalnih prilika…

Na kraju mora se konstatovati ravnopravan remi i odličan fudbal po izuzetno toplom i sparnom vremenu…

Ekipa Radničkog nastupila je u sledećem sastavu: Đurković, Ćušić, Šepa, Stevanović, Lisica, D. Pecarski, Gajilović, Mijatović, B. Pecarski, Stanković i Jankov… Na klupi su bili: Bačko, Marković, Arađanin, Kondić, Prokin, Nović i Novakov….

Izvor: Sportinfo