KAKO ORGANIZOVATI I LEČITI SVOJU ŽIVOTNO OKRUŽENJE?

Gospođinci su malo selo u opštini Žabalj koja pripada južnobačkom okrugu.

U selu postoje i deluju mnoga udruženja na radost svih meštana.

Selo je veoma živo i stalno se nešto dešava u njemu, bilo da je to sportska ili kulturna manifestacija, koncerti, likovna kolonija, sajam hortikulture, Gospođinačka slava, razna predavanja i još mnogo toga.

Ekološko udruženje „Bagrem Beli“, godinama postoji i radi na očuvanju životne sredine u Gospođincima.

Poznati su po svom „Sajmu hortikulture, etno detalja i kućne radinosti“, koji postoji već  6.godina i svake godine je sve bolji, kvalitetniji i posećeniji.

U ovim letnjim mesecima, kada za njih nema mnogo posla organizuju predavanje na temu „Kako organizovati i lečiti svoje životno okruženje“.

Ovo je veoma široka i sveobuhvatna tema koja obuhvata sve aspekte našeg života : ljubav prema roditeljima, novac, sreću, partnerske odnose, neutralisanje negativne energije, prihvatanje pozitivne energije i još mnogo toga.

Predavanje će se održati dana 14.07.2018 godine sa početkom u 19.00, predavač je prof. Lidija Bojat, mesto održavanja predavanja je sala mesne zajednice u Gospođincima. 

Ovo je jedno u nizu predavanja, koje ekološko udruženje ima nameru da realizuje, u saradnji sa mesnom organizacijom invalida rada u Gospođincima.

Predavanja će biti iz različitih oblasti, gde će svako moći da nađe nešto što ga bude interesovalo, ova praksa će se i u budućnosti nastaviti u zavisnosti od interesovanja meštana, kažu ekolozi.

Ulaz na sva predavanja biće slobodan.

Za vojvodjanske.rs: M. Živković