„КАКО САМ СЕ НАДАЛА, ДОБРО СЕ НИСАМ УДАЛА“

Поводом Дана заљубљених и Светог Трифуна, Град Кикинда и Туристичка организација, поклонили су својим суграђанима представу „Како сам се надала, добро се нисам удала, одржану у Народном позоришту. Ради се о романтичној комедији, у којој су играли Пеђа Дамњановић и Наташа Аксентијевић. Догађају су присуствовали и Младен Богдан, председник Градског парламента и Валентина Мицковски, чланица Градског већа задужена за културу и образовање.

“Сви смо заиста уживали у изведби ове сјајне романтичне комедије, што је свакако леп увод у празничне дане који су пред нама. Као и ранијих година, Град Кикинда је суграђанима пружио прилику да уживају у лепом и интереснатном културном дешавању поводом Светог Трифуна и Дана заљубљених“, рекао је Богдан.

У комаду је представљена млада жена, која у потрази за љубављу, док не наиђе на оног правог, упознаје различите мушкарце:

“Заиста ми је велико задовољство што је сала кикиндског Позоришта била пуна. Рецепт за добру забаву је комбинација смеха и суза, тако да сам се, као креатор ове представе, водила том идејом, да преточим то и на сцену“, истакла је Наташа Аксентијевић.

“У питању је романтична комедија са срећним крајем, тако да публици, осим од смеха, мало крену сузе и од сете и романтике. У овој представи играм шест ликова“, додао је Пеђа Дамњановић.

Извор: Град Кикинда