КАМЕНИ СИНУО

Фудбалски прегаоци у Ашањи не мирују. У ишчекивању наставка првенства Општинске лиге Пећинци и меча пролећа против Купинова, на игралишту Фудбалског клуба Камени и око њега велики радови. Ових дана постављени су рефлектори око терена.

Како нам је рекао Младен Филиповић, председник клуба, месец март ће бити уписан у историји клуба као посебан датум, јер је њихов стадио коначно засијао.

„После много напора и одрицања, и уз велику помоћ спортских пријатеља, привели смо крају један огроман пројекат који ће бити понос клуба и села. Ово су тек први кораци, јер смо успели да поставимо четири стуба, по два са обе стране једне половине терена. На сваком стубу су по четири ЛЕД рефлектора, јачине 400. Наравно, у плану нам је да у догледно време осветлимо и другу половину терена. Ово је прилика да се јавно захвалимо Спортском савезу „Развој спортова“ општине Пећинци и бројним спонзорима, који су својим донацијама помогли да побољшамо нашу инфраструктуру. С поносом истичемо да су нам наши спортски пријатељи из Фудбалског клуба Борац из Прогара поклонили стубове за рефлекторе. Као и увек, личним средствима ову акцију помогли су и чланови Управног одбора нашег клуба. У току су радови на сређивању клупске зграде – просторија за застанке и одмор играча после утакмица и тренинга. Пред нама је и постављање заштитних мрежа иза голова, као и комплетно затварање тунела, између клупске зграде и терена“ – рекао нам је Филиповић.

Извор: Општина Пећинци