КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ ПОМОГЛА “НАШОЈ КУЋИ”

Хуманитарним прилозима сакупљеним током дводневног музичког фестивала “Софа фест”, уприличеног средином јула поводом обележавања 10. рођендана кикиндске Канцеларије за младе, обновљена је кухиња Центра за пружање услуга социјалне заштите. Тада је прикупљено нешто више од 200 хиљада динара, а новац је усмерен на замену плочица и кухињских елемената, куповину новог фрижидера, шпорета и машине за прање судова у “Нашој кући”:

– Кикинда је још једном показала да нас подржава. Висина прикупљених средстава стварно је значајна и оно што је урађено за тај новац је нешто што је нама заиста било потребно. Корисници ће имати вишеструку корист. Поред исхране, кухиња се користи и за организовање разних радионица. Хвала свима који су показали хуманост- изјавила је Цецилија Шајбер, директорица Центра за пружање услуга социјалне заштите и подсетила да имају 26 корисника. Ову установу и њене кориснике данас су посетили активисти Канцеларије за младе:

– Драго нам је што смо успели да помогнемо овој установи. Током фестивала, прикупљено је нешто више од 200.000 динара. Трудићемо се да задржимо хуманитарну традицију овог мутичког фестивала како бисмо и у наредном периоду могли да помогнемо појединцима или установама из нашег града- поручио је Далибор Оличков, коориднатор Канцеларије за младе.

Извор: Град Кикинда