KARATE KLUB „MLADOST“, UČESTVOVAO NA 21. KUPU VOJVODINE U BEOČINU

Dana 17.11.2019 godine u Beočinu je održan 21. Kup vojvodine, na kome su učestvovali karatisti  karate kluba „Mladost“ iz Gospođinaca.

Svoje znanje i veštinu ovog plemenitog borilačkog sporta, na ovom takmičenju pokazalo je 11 takmičara, koji su osvojili ukupno 8 medalja.

Trener kluba Bandin Dragan tom prilikom je izjavio: „Zadovoljan sam učinkom svojih takmičara, konkurencija je bila jaka, 23 kluba sa preko 250 takmičara borili su se za medalje. Čestitam svim takmičarima na postignutim rezultatima“.

Navešćemo i pojedinačno učinak karatista: Jeličić Anabela 1. mesto u katama pojedinačno, Valentir Marija 2. mesto u katama pojedinačno, Vlaović Jovan i Dobanovački Nikola 2. mesto u katama pojedinačno, Subotin Nikola 3. mesto kate pojedinačno, Grujić Svetlana 3. mesto kate pojedinačno, Tankosić Vuk i Molnar Stefan 3. mesto kate pojedinačno, takmičari Vizi Viktor, Bastaja Marko i Gavrić Vanja uzeli su plasman od 5 do 8 mesta.

Jedna zlatna, tri srebrane i 4 bronzane medalje su više nego dobar rezultat, osvajanjem medalja ovi karatisti su stekli pravo da učestvuju na prvenstvu Srbije koje će se održati 01.12.2019 godine u Sremskoj Mitrovici.

Nadamo se da će i tamo potvrditi uspeh sa 21. Kupa vojvodine i da će se vratiti okićeni novim medaljama.

Redakcija Vojvođanskih, čestita karatistima „Mladosti“ iz Gospođinaca i želi puno uspeha u daljim takmičenjima.

Za vojvodjanske: M. Živković