КАРАТИСТИ ХАЈДУКА 2. У ГЕНЕРАЛНОМ ПЛАСМАНУ НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ, 7 БОРАЦА ПОЗВАНО НА БАЛКАНСКИ ШАМПИОНАТ!

У недељу (23.10.2022.) у Новом Саду је одржан традиционални међународни турнир „XВИИИ КУП ПРИЈАТЕЉСТВА“. Карате клуб „Хајдук“ је имао 20 појединачних наступа и 4 екипна и остварени су феноменални резултати. Освојено је укупно 13 медаља од чега чак 10 златних и 3 сребрне, што је било довољно да у генералном пласману на целом турниру заузмемо високо 2 место.

Појединачни резултати:

Милетић Војин (пионири -45кг) – 1. место
Буквић Милица (женске наде -49кг) – 1. место
Мрдак Миљан (пионири -35кг) – 1. место
Калмар Матеа (јуниорке +59кг) – 1. место
Крнајац Михајло (јуниори -61кг) – 1. место
Крнајац Милош (кадети +63кг) – 1. место
Мијановић Растко (јуниори +68кг) – 1. место
Штрангар Глоријан (јуниори -68кг) – 1. место

Мијановић Растко (кадети +63кг) – 2. место
Радуловић Лазар (мушке наде +47кг) – 2. место

Екипни Резултати:

Пионири Екипно (Милетић Војин, Мрдак Миљан, Ђисалов Марко, Баран Сергеј) – 1. место
Јуниори Екипно (Мијановић Растко, Крнајац Михајло, Штрангар Глоријан, Крнајац Милош) – 1. место
Кадети Екипно (Крнајац Милош, Мијановић Растко, Мрдак Божидар) – 2. место

Сви наши такмичари су показали изузетну форму и резултат је само последица врхунског рада и спровођења прецизно зацртаног плана за овај део сезоне. Од појединаца су се за нијансу издвојили Милетић Војин који је имао укупно 9 мечева и од тога 8 победа и 1 нерешену, Мијановић Растко је имао 8 мечева од чега 7 победа и 1 пораз, Мрдак Миљан је имао укупно 7 мечева и свих 7 победа и Буквић Милица која је имала 5 мечева и такође свих 5 победа.

Поред наведених резултата у клуб су нам стигле сјајне вести у виду позива селектора репрезентације Србије за чак 7 наших бораца који треба да наступе на Балканском Шампионату за кадете, јуниоре и млађе сениоре који ће се одржати 04.11.-06.11. у Бару (Црна Гора). Позвани такмичари за Балканијаду су: Двожак Миа, Крнајац Михајло, Калмар Матеа, Гириц Лука, Крнајац Милош, Мијановић Растко, Пеквић Исидора. Позиви за овако велики  број такмичара из нашег клуба је само још једна потврда врло стручног и преданог рада који гајимо у нашим редовима. Очекујемо одличан наступ наших репрезентативаца и континуитет у освајању нових медаља.

Извор: Општина Кула