КАРАТИСТИ ХАЈДУКА УСПЕШНИ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА КАДЕТЕ И ЈУНИОРЕ

Каратисти Хајдука из Куле остварили су нове успехе на Првенству Војводине за кадете и јуниоре у Новом Бечеју. Овога пута у појединачној конкуренцији златно одличје је освојила Наталија Серталић, Александра Ђикић и Сара Планчак су освојиле сребрну медаљу, док је Лука Гириц добио бронзану медаљу. Кулски каратисти су били успешни и у екипној конкуренцији. Кадеткиње су освојиле прво место (Александра Ђикић, Нина Војиновић, Милица Рајић, Матеа Калмар), јуниорке су освојиле 2. место (Наталија Сератлић, Кристина Соколовски, Сара Планчак) док су кадети освојили треће место ( Марко Међедовић, Марко Пуцар, Растко Батуран и Лука Гириц).

Тренер КК Хајдук Кула, Никола Гребер је задовољан постигнутим резултатима, а посебно успесима у екипној конкуренцији. Он је посебно истакао Наталију Сератлић и Александру Ђикић, које су имале велики број мечева и појединачно и екипно и направиле највећи број поена.

Гребер је најавио наступ каратиста Хајдука на првенству Србије, које ће се одржати за две недеље у Чачку.

Он је посебно истакао да је Марко Међедовић, као један од најперспективнијих младих каратиста у држави добио позив од селектора репрезентације Србије да се такмичи на једном од најпрестижнијих међународних турнира за млађе категорије у Европи, а то је „Croatia Open“ који се наредног викенда одржава у Ријеци.

Извор: Општина Кула