КИКИНДА БИЛА ДОМАЋИН ПРВОМ „MAMUT INVICTUS CHALLENGE”

Победник првог „Mamut Invictus challenge“ је екипа “Летећи прасићи”. Игре на отвореним базенима окупиле су по две екипе из Кикинде и Мађарске и једну из Новог Сада, а пехар најбољима уручила је Дијана Јакшић Киурски, заменица градоначелника.

Горан Гавранов, члан победничке екипе истиче да му је част што је његов тим победник првог оваквог такмичења у Кикинди.

-Показали смо да смо најбољи. Желим да се захвалим организаторима јер овакви догађаји су потребни Кикинди који ће окупити и добре такмичаре и пуно публике – казао је Гавранов.

Дејан Пудар, директор СЦ “Језеро” истиче да је „Invictus challenge“ бренд који се организује у многим градовима у Србији.

-Препознали смо ово такмичење као квалитетан спортско – забавни програм. Организује се и такозвана “сува трка” на Старом језеру која подразумева да учесници пређу разне препреке попут оних каквих има на војном полигону. Већ у уторак на отвореним базенима почиње ватерполо турнир 3X3 – рекао је Пудар.

Недељко Родић, организатор „Invictus challenge“ додао је да да ова спортска манифестација подсећа на некадашње “Игре без граница”.

-Посебно ми је драго што је, после три године од када организујем ову манифестацију, она одржана и у мом родном граду. И такмичари и публика су уживали – напоменуо је Родић.

Друго место припало је екипи “Ватрогасци”, а треће место заузела је екипа “Рехабилитација”.

Извор: Град Кикинда