КИКИНДА ДОМАЋИН 8. “СОВА КУПА”

“Сова куп”, осми по реду, који се овог викенда одржава у нашем граду, у организацији ТК “Кикинда”, окупио је 123 младих тенисера и тенисерки, свих узрасних категорија, од осам до 18 година. Тениском турниру одазвали су се млади спортисти из Београда, Новог Сада, Мокрина, Палића, Бечеја, Куле, Сенте и града домаћина. Церемонији свечаног отварања и мечевима, претходила је јучерашања промоција полазника Школе тениса ТК “Кикинда”, док су данас њихове нешто старије колеге показале шта знају на шљаци. У присуству градоначелника Кикинде, Николе Лукача, турнир је отворио Драган Пецарски, члан ГВ за спорт и омладину:

-Кикинда и на овај начин потврђује да је град спорта и тениса. Заиста је велики труд уложен да се у оваквих епидемиолошким околностима организује турнир. У име локалне самоуправе и домаћина турнира, свим тенисерима и тенисеркама желим пуно спортске среће- рекао је Пецарски. Председник ТК “Кикинда”, Дејан Ћирић, потврдио је да су са пуно ентузијазма и љубави према овом спорту, организивали 8. “Сова куп”:

-За нас је ово, у правом смислу те речи, празник спорта и тениса- поручио је Ћирић и додао да ће се у недељу одржати турнир ветерана свих категорија, а играће се сингл и дубл мечеви. Тениски клуб “Кикинда” уручио је захвалнице званичницима локалне самоуправе, СЦ “Језеро” и Уникредит банке Србија у знак захвалности на сарадњи и учешћу.

Извор: Град Кикинда