КИКИНЂАНЕ ЈЕ НА “ЈЕЗЕРУ” МУЗИЧКИ РИНГИШПИЛ ВРАТИО У ДЕВЕДЕСЕТЕ

У року од недељу дана поново се на “Језеру” ђускало. Овог пута, на музичком менију биле су “веселе деведесете”. Вече посвећено љубитељима музике деведесетих, по први пут, организовано је у оквиру манифестације “Кикиндско лето”. Оливера Маринков из Одсека за послове развоја града, каже да су одлучили да музички део програма обогате и овом тематском журком:

– Изузетно добро посећене журке којим смо оживели сећања на дискотеку “Делфин”, а нарочито прошлонедељна, определили су нас да и млађим генерацијама омогућимо да се добро забаве. Поново смо завртели наш музички рингишпил и вратили се у деведесете. Емитовали су се искључиво домаћи хитови, а општи је утисак суграђана да је ово било још једно незаборавно музичко вече- рекла је Маринков. Ритам је претходне ноћи диктирао ДЈ Иван Стојковић:

– Мени је било лепо, надам се и људима који су неуморно ђускали. Ова музика је имала душу, љубав, трагедију… Шарена је. Има леп ритам који љуља- констатовао је Стојковић и признао да је ова музика обележила једну епоху:

– У то време, радо сам одлазио на места где се ова музика слушала. Радо сам прихватио позив да се активно укључим у ову забаву и приуштим суграђанима музички угођај- признао је он.

Извор: Град Кикинда