КИКИНДСКИ МАЛИШАНИ ДОБИЛИ НАЈСАВРЕМЕНИЈЕ ИГРАЛИШТЕ

У присуству великог броја кикиндских малишана, њихових родитеља и представника Комапније НИС градоначелник Павле Марков и директор НИС Нафтагаса-нафтних сервиса Валери Проскурин заједно су отворили најсавременије дечије игралиште у граду.

– Пре две године константовали смо за нас поразну чињеницу , да у Кикинди немамо ниједно стандардизовано игралиште. Максимално смо се посветили томе да за наше малишане обезбедимо савремено и безбедно игралиште, а нашу иницијативу прошле године подржала је Компанија НИС. Резултат заједничког рада је игралиште које ће користити наша деца. Важно нам је да малишани одрастају у квалитетнијим условима у односу на оне које смо ми имали. Нема ништа лепше од тога када видимо осмехе на дечијим лицима, а знамо да ће игралиште користити сва деца без обзира на то у ком делу града станују. Наставићемо са изградњом игралишта и у другим деловима града, као и у селима – истакао је градоначелник Павле Марков о додао да се захваљује Компанији НИС која подржава пројекте важне за нашу средину.

Компанија НИС већ 10 година помаже локалне самоуправе у оквиру програма “Заједници заједно”, подсетио је директор НИС Нафтагаса-нафтних сервиса Валери Проскурин.

– Комапнија НИС поклањама велику пажњу у локалним заједницима у којима послујемо. Кикинда сада може да се похвали да има нови и урбани простор у ком ће уживати и они и њихови родитељи. На овај начин шаљемо јасну поруку да је подршка младима наш приоритет јер они су наша будућност – прецизирао је Проскурин и додао ће сарадња са градом Кикинда бити настављена и у овој години, а подржана је реконструкција Дечијег и Школског диспанзера и куповина санитета са пратећом медицинском опремом.

Извор: Град Кикинда