”КИКИНДСКИ МЛИН” ДАРИВАО 40 ПАКЕТА СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦАМА

Члан ГВ за привреду и инвестиције, Саша Танацков, поздравио је друштвено одговорну акцију “Кикиндског млина” која је претходних дана реализована у нашем граду и околним селима. “Кикиндски млин”, у сарадњи са “Дијамантом”, обезбедио је 40 пакета социјално најугроженијим породицама:

-“Кикински млин” је ове године, у више наврата, исказао висок степен друштвене одговорности, помажући у овим тешким приликама нашим суграђанима. На почетку ковид кризе, определили су производе за наше најстарије, а уочи божићних и новогодишњих празника, сетили су се најугроженијих породица. Град изузетно цени друштвено одговорно пословање свих компанија које проналазе могућност да на различите начине помажу заједници у којој послују. Позивам и друге фирме да следе њихових пример- рекао је Танацков. Према речима извршне директорке сектора производње “Кикиндског млина”, Милене Ђукаковић, у пакетима су се нашли њихови и производи “Дијаманта, као и основне хигијенске потрепштине:

-Треба бити хуман нарочито у години која је због коронавируса била изузетно тешка за све. Како би пакети стигли у породице којима је помоћ најпотребнија, контактирали смо Центар за социјални рад- прецизирала је Ђукановић.

Извор: Град Кикинда