КЛИЗАЛИШТЕ У ОЏАЦИМА ПОЧЕЛО СА РАДОМ

Као што је претходних дана најављено, клизалиште на платоу испред Спортског центра у Оџацима, почело je са радом. Према речима Дејана Костић, директора Спортског центра Оџаци, клизалиште ће радити сваког дана од 10 часова ујутру, док је за 21 час планирана последња смена клизача. Прва два дана рада, у суботу и недељу, 24. и 25. децембра, коришћење клизалишта је било бесплатно, у свим терминима за све посетиоце, док ће након тога цена улазнице износити 100 динара.

У претходним данима је уложено доста труда и рада да се подигне ниво сигурности клизача, пре свега најмлађих, који су најчешћи корисници клизалишта, тако што је заштитна ограда додатно подигнута и ојачана. У вечерњим сатима ће бити у употреби и светлећи ласерски ефекти, који ће клизање учинити још атрактивнијим.

Костић је замолио све кориснике клизалишта да поштују кућни ред и правила понашања на клизалишту, ради безбедности и потпуног угођаја за све и искористио ову прилику да у име општине Оџаци и Спортског центра пожели свим посетиоцима добро дружење, добар угођај и лепо клизање на леду.

Извор: Општина Оџаци