КОАЛИЦИЈА СНС – СПС У ПЕЋИНЦИМА ОСВОЈИЛА СКОРО 80 ОДСТО ГЛАСОВА

Лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић саопштио је вечерас да је листа у Пећинцима коју води СНС на локалним изборима освојила 77,7 одсто од укупног броја гласова, а од важећих листића чак 79 одсто гласова. Вучић је на конференцији за новинаре рекао да ће листа СНС на којој је и СПС имати 28 од 30 одборника у тој општини.

У Пећинцима, Мионици, Неготину, Прешеву и Костолцу данас су одржани локални избори, а биралишта у тим општинама затворена су у 20 сати.

У општини Пећинци данас су одржани ванредни локални избори, а 30 бирачким места у 15 насеља општине затворена су у 20 часова. Право гласа на изборима имало је 15.996 бирача, а искористило га је 11.172 што је 69,85 посто од укупног броја бирача. На локалним изборима за улазак у локални парламент надметало се 6 изборних листа. Највећа излазност забележена је у Доњем Товарнику, а најмања у Купинову.

У Пећинцима за улазак у локални парламент надметало се шест изборних листа и то: изборна листа Александар Вучић-СНС-СПС-Ивица Дачић; ЛДП – Борисав Костић; СРС – Др Војислав Шешељ; „Достојанствено, без страха – Бата Марковић-ДС и ЛСВ; Јединствена Србија – Драган Марковић Палма и изборна листа За Пећинце без корупције.

Ostavite odgovor