„КОБАСИЦИЈАДА“ ОПРЕМА ВРТИЋ „ПЕПЕЉУГА“

Удружење „Кобасицијада“ даривало је туријском вртићу „Пепељуга“ Предшколске установе „Радост“ нову сушилицу за веш.

„Ово је мали поклон, али од срца. У нашем Удружењу имамо доста младих родитеља који имају децу у вртићу. Хтели смо, пре свега, да покажемо поштовање и захвалност запосленима који брину о деци и да им барем мало олакшамо свакодневне обавезе. Међу овом децом су сигурно и будући чланови нашег Удружења, на њима је будућност и овим гестом желимо да их од малих ногу научимо да Кобасицијада, која догодине слави 40. рођендан, осим што прави добре кобасице брине и о другима, хуманитарни карактер уграђен је у темеље нашег Удружења“, рекао је приликом уручења поклона Жељко Попић, председник нашег Удружења „Кобасицијада“.

„Ово је јако леп поклон и много нам значи. У вртићу у Турији од ове године покренули смо целодневни боравак у којем је двадесетак малишана, од укупно педесет колико их је у овом вртићу. Ова сушилица ће значајно олакшати рад и од сада нећемо размишљати где и како ћемо осушити веш, дечију постељину и остало. Хвала Удружењу ‘Кобасицијада’ и сигурна сам да је ово сарадња која ће трајати и надаље“, поручила је директорка ПУ „Радост“ Биљана Бајић.

За узврат, у знак захвалности, малишани из „Пепељуге“ израдиће уз подршку и помоћ својих васпитачица, сувенире са знаком Кобасицијаде.

Извор: Општина Србобран