KOMPANIJA “LINGLONG“ ORGANIZUJE SAJMOVE ZAPOŠLJAVANJA U ZRENJANINU

Kompanija „Linglong“ je najavila da početkom novembra organizuje više sajmova zapošljavanja u okviru obrazovnih institucija na teritoriji Grada Zrenjanina. Cilj organizovanja sajmova je da se privuku mladi i perspektivni diplomci i učenici koji će moći da ispune zahteve globalnog razvoja kompanije.

Od kandidata se očekuje visok moral i sposobnost, izražena komunikativnost, preduzimljivost, snalažljivost i odgovornost. Predstavnici kompanije „Linglong“ će na sajmovima kandidatima održati kratku prezentaciju kako bi ih upoznali sa samom kompanijom, korporativnom kulturom, zaradom, mogućnostima za napredovanje i stručnim obukama i usavršavanjem u inostranstvu. Nakon prezentacije izvršiće se intervjuisanje kadidata gde će zainteresovani moći da popune Obrazac prijave za posao.   

 Prvo zapošljavanje kandidata očekuje se već početkom naredne godine.

 Kompanija „Shandong Linglong“ se bavi proizvodnjom pneumatika, a robna marka „Linglong“ spada među 500 najvećih brendova. Zaključkom Vlade Republike Srbije, projekat izgradnje fabrike pneumatika investitora „Shandong Linglong Tire Co Ltd“ u Zrenjaninu proglašen je za projekat od značaja za Republiku Srbiju.

Izvor: Grad Zrenjanin