KOMPANIJE BEST SEED PRODUCER I SCOM POMAŽU OPREMENJE SALE GIMNAZIJE U BAČKOJ TOPOLI Kompanije “Best Seed Producer” i “Scom” koje se nalaze u poslovnom sistemu Vladimira Vrbaškog, donirale su sredstva za nabavku opreme i didaktičkih sredstava za Gimnaziju i Ekonomsku školu ”Dositej Obradović”

Kompanije “Best Seed Producer” i “Scom” koje se nalaze u poslovnom sistemu Vladimira Vrbaškog, donirale su sredstva za nabavku dela nove opreme i didaktičkih sredstava za nastavu fizičkog vaspitanja Gimnaziji i Ekonomskoj školi ”Dositej Obradović” u Bačkoj Topoli, navode Novosti.

– Ovo nije prva donacija koju primamo od ovih firmi, jedna donacija je već bila početkom 2017. godine. Sredstva će biti utrošena za nabavku neophodne opreme i ovim putem bih pozvao sve kompanije da se uključe u akciju i pomognu nam donacijama da obezbedimo deci u našoj školi što bolje uslove – izjavio je Veselin Martinović, direktor te škole u Bačkoj Topoli.

Kompanije koje su u poslovnom sistemu Vladimira Vrbaškog u prethodne dve godine donirale su više od 10 miliona dinara raznim obrazovnim, sportskim, kulturnim, zdravstvenim i crkvenim ustanovama, a takav trend će se prema rečima Ljiljane Milošević, rukovodioca marketinga kompanije “Best Seed Producer” nastaviti i u 2018. godini.

– Trudimo se da naše strateško opredeljenje društveno odgovornog poslovanja u svim segmentima usmerimo ka poboljšanju života najugroženijih socijalnih kategorija, ali I šire lokalne zajednice. Pomažemo velikom boju ustanova da realizuju razne projekte koji doprinose da imaju bolje i lakše ulove rada i poslovanja. – rekla je Miloševićeva I dodala da je odgovoran odnos prema društvu jedan od važnih zadataka ovih kompanija.

Izvor: Novosti