KONCERT “BOLERO” NAJAVA

Jubilarni  koncert pod nazivom “Muzika  svih generacija “održaće  Muzički centar“BOLERO” povodom 25.godina od osnivanja. U programu će  učestvovati  orkestar “BOLERO “koji vodi prof.Ivica  Petrov, kao i mnogi  bivši  učenici  ovog muzičkog Centra.

Pozivaju se svi dosadašnji polaznici  muzičkog cenrta”Bolero”da dodju na KONCERT kao i svi ljubitelji  dobre muzike.

 Program će se održati      na platou ispred  Mesnе zajednicе  ” Veljko Vlahović”. Organizatori  su  udruženje „Bagljaškult“ i  MZ „Veljko Vlahović”. Koncert  će se održati  u  petak, 22.06.2018 sa početkom u 19,30 časova.

“BOLERO”je prva privatna škola za   mlade muzičke talente u ZRENJANINU, vodi je profesor Ivan Petrov, postoji od 1993.god. Jedna od značajnih smernica u radu „BOLERA” je i formiranje orksetra, pa deca zajedno muziciraju, druže se i izvode muziku raznih žanrova i stilova. Svirajući u orkestru učenici nastupaju na koncertima, raznim manifestacijama i osećaju radost muziciranja.Pored instrumentalista u Muzičkom centru”Bolero”školovano je i mnogo uspešnih vokalnih  solista.

Koncerata je bilo mnogo, a pomenućemo učešće  na  Zmajevim dečijim igrama u NOVOM SADU, RADOST EVROPE U BEOGRADU, BUDIMPEŠTI, VRNJAČKOJ BANJI i mnogi drugi koncerti i manifestacije kao i nastupi u medijima.

Izvor : Kulturni centar Zrenjanina