КОНЦЕРТ ЕТНО ГРУПЕ “ИВА” ИЗ ДОБОЈА БИЋЕ ОДРЖАН У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ У СКЛОПУ ПРОГРАМА ЈУБИЛАРНЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ „ДАНИ СРПСКЕ У СРБИЈИ“

Представништво Републике Српске у Србији ове године организује десету јубиларну манифестацију „Дани Српске у Србији“, која се у периоду од 8. до 14. септембра одржава у 10 градова у Србији: Београду, Крагујевцу, Крушевцу, Краљеву, Врању, Чачку, Зрењанину, Нишу, Суботици и Новом Саду. 

Манифестација „Дани Српске у Србији“, која је покренута са идејом да се Србији и њеним грађанима на увек нов и јединствен начин представи Република Српска и њени потенцијали, свечано је отворена 8. септембра у Народном позоришту у Београду, а свечано затварање планирано је за 14. септембар у 20 сати у Српском народном позоришту у Новом Саду.

SPOT „DANI SRPSKE U SRBIJI“

Град Зрењанин је и ове године прихватио да учествује у програму, тако да ће сутра, у понедељак 12. септембра у 20 часова, у великој сали Културног центра бити одржан  Концерт етно групе “Ива” из Добоја. 

Учествују: професор Саша Павловић (уметнички руководилац, клавијатуре), Маријана Симић (вокал), Милица Тамамовић, (вокал), Ана Јовановић (вокал), Лејла Хандукић (вокал), Стојана Марјановић (виолина), Игор Јовић (електрична гитара), Марко Ковачић (бас гитара), Милан Косић (перкусије), Саша Ристић (бубањ) и Миодраг Милекић – тонац и музички продуцент.

Извор: Град Зрењанин