KONCERT GOCE TRŽAN U GERONTOLOŠKOM CENTRU SUBOTICA

U ponedeljak 23.12.2019. godine sa početkom u 18 h u Domu „Dudova šuma“ održan je još jedan u nizu koncerata koji Gerontološki centar Subotica organizuje i poklanja svojim korisnicima – koncert Goce Tržan, navodi subotica.info. Pozitivnom energijom, vedrim duhom, a pre svega dobrom voljom, Goca je učinila da naši korisnici budu bogatiji za jedno divno druženje i veče. Osim dobro poznatih hitova, Goca je na zanimljiv način komunicirala sa publikom kroz mali kviz, bušenje balona kako bi izabrali sledeću pesmu i slično.

U trpezariji Doma „Dudova šuma“ bilo je prisutno mnogo smeha, dobre muzike i što je najbitnije – da su korisnici, članovi klubova i zaposleni zajedno uživali i jednoglasno pevali.

Goca je karijeru započela kao rok pevačica u bendu Distorzija. Nakon toga postaje deo čuvene petorke TAP 011, koja je žarila i palila muzičkom scenom devedesetih. Nakon grupe TAP 011, Goca uplovljava u solo vode i tu pliva već punih 20 godina. Njena karijera bogata je hitovima kao što su: Zagrli, Haljina, Ni na nebu ni na zemlji, Stoperka, Bumerang, Ljubav, 1200 milja, Lažna krila, Ne idi…itd…

Izvor: subotica.info