KONKURS: NAPRAVITE PLAKAT ZA PANČEVO FILM FESTIVAL 2019. NAGRADA JE NOVČANA!

KONKURS: NAPRAVITE PLAKAT ZA PANČEVO FILM FESTIVAL 2019. NAGRADA JE NOVČANA!

U prvih pet godina Pančevo Film Festivala kreativno rešenje plakata bilo je povereno afirmisanim umetnicima i umetnicama – Vuku Palibrku, Aleksandru Zografu, Borisu Staniću, Igoru Hofbaueru, Anni Ehrlemark, navodi 013info. Ove godine, tim festivala odlučio je da otvori javni poziv za sve zainteresovane autore i autorke koji žele da njihov rad na ovaj način obeleži šesto izdanje PAFF-a!

  1. Pančevo Film Festival će se ove godine održati od 4. do 8. decembra u Pančevu.

 Smernice: Prilikom izrade plakata možete se koristiti bilo kojom tehnikom. Tematski nije ograničeno, a za inspiraciju možete pogledati prethodnih 5 PAFF plakata. Informacije koje plakat treba da sadrži su ime festivala i datum održavanja.

 Upotreba: Najbolji rad će biti zvanični plakat 6. PAFF-a, naslovna strana festivalskog kataloga i svih promotivnih materijala festivala (plakat, satnice, bilbord).  

  Uslovi i način prijave: Svi mogu da učestvuju na konkursu. Ohrabrujemo mlade autore i autorke iz Srbije. Na konkurs možete poslati više radova, koji do sada nisu korišćeni u druge svrhe. Format plakata B2, treba da sadrži naziv i datum. Pobednički rad ostaje vlasništvo Pančevačkog Filmskog Festivala i može biti upotrebljen u bilo kom obliku.

  Prijavu poslati na pancevofilmfestival@gmail.com sa naznakom KONKURS ZA PLAKAT – Ime Prezime. Naziv datoteke u formi – ime_prezime.pdf

 Autor/ka najboljeg rada dobija i 10.000 RSD, a najboljih 10 radova biće predstavljeno na izložbi.

 Konkurs je otvoren do ponedeljka 18. novembra, 23:59. Naknadno pristigli radovi neće biti razmatrani.

Odabrani autori/ke biće obavešteni do 20. novembra.

 Za sva dodatnna pitanja možete pisati na pancevofilmfestival@gmail.com

Izvor: 013info

Author Image
Zjaja
%d bloggers like this: