КОВИН: АД “ПОДУНАВЉЕ” ДОНИРАЛО 500 ПАКЕТА ДЕЧЈИХ ПЕЛЕНА ЦРВЕНОМ КРСТУ КОВИН ЗА ДИСТРИБУЦИЈУ НАЈУГРОЖЕНИЈИМ ПОРОДИЦАМА

Домаћи трговински ланац АД ,,Подунавље“ донирао је хиљаду пакета дечјих пелена организацијама Црвеног крста у Бачкој Паланци и  Ковину. Свака организација добила је по 500 пакета, уз поруку ,,Деци Србије с љубављу! Заједно смо јачи!“

„Желели смо да овом донацијом помогнемо најугроженијима. Донирамо 500 пакета пелена за територију општине Ковин у вредности од око 350 хиљада динара“, рекао је Мирко Рнић, директор малопродаје АД „Подунавља“ у Ковину. Он додаје да је у плану наставак донација јер се сматрају друштвено одговорним да у оваквим ситуацијама помогну суграђанима на начин како они то могу.

Председница привременог органа општине, Сања Петровић, захвалила се Марјану и Мирку Рнићу на донацији: „Захвална сам обојици на донацији, јер су на овај начин показали своју хуманост, солидарност, али и бригу за наше суграђане. Они су пример како привредници могу на коректан начин да помогну у овој ситуацији. И сигурна сам да ће ова донација добро доћи и олакшати ове тешке дане мајкама са малом децом. Надам се такође да ће хуман гест АД „Подунавље” бити позив привредницима који се нису до сада укључили у подршку, да помогну нашим грађанима у мери укојој су у могућности“, поручила је председница Сања Петровић.

Извор: Општина Ковин