КОВИН: ПРОЛЕЋНО УРЕЂЕЊЕ – НОВЕ ЦВЕТНЕ САДНИЦЕ УЛЕПШАЛЕ ТРГОВЕ

Екипе „Ковинског комуналца“ јуче су искористиле леп дан за садњу цвећа на јавним зеленим површинама у центру града.

Баш када је директор Драгослав Јеремић дошао да види како напредује акција пролећног уређења новим садницама, све њих заједно изненадила је посета председнице Привременог оргна општине Сање Петровић, која је дошла да им пожели срећан рад и да им се захвали што из године у годину све боље брину о лепшем изгледу и чистоћи града, посебно ширег центра, где се шета, одмара и проводи слободно време највећи број суграђана, али и гости када дођу код нас.

У разговору са директором потврђено је да ће екипа „Комуналца“ посадити цвеће и у другим деловима града где је могуће улепшати јавне површине, па ће тако бити испуњено обећање дато трговцима који раде у објектима поред аутобуског стајалишта према Баваништу у Немањиној улици, пошто је недавно прилаз комплетно преуређен и пресвучен асфалтом. С обзиром да „Комуналац“ нема обавезу одржавања на тој локацији, продавачице су рекле да ће о том цвећу оне на смену бринути.

Ето лепог примера сарадње и разумевања, а све у циљу да заједно бринемо о нашем граду, додаје председница Сања Петровић. 

Извор: Општина Ковин