„KRAFT&ART“ U DVORCU EĐŠEG

Jasna granica između zanatstva i umetnosti nikada do kraja nije definisana. Koliko umetničke imaginacije ima u zanastvu i zanatske veštine u umetnosti, samo je u doživljaju posmatrača. Na NS Marketu kažemo „i zanat i umetnost“.

Osmi NS Market biće održan u subotu, 31. avgusta 2019. godine, u prostoru Kulturne stanice „Eđšeg“ (Antona Čehova 4) od 17 do 22 sata.

Pozivamo sve kraft & art izlagače da nam se pridruže poslednje subote u avgustu i da svi zajedno originalnim, umetničkim, zanatskim i hand made sadržajima dodatno privučemo publiku.

NS Market izlagačima nudi atraktivan prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju proizvoda i usluga na društvenim mrežama. Nudimo dobru energiju koju na NS Marketu stvaramo i delimo.

Na osmom druženju koristićemo Centarlnu dvoranu i dvorište „Eđšega“. I ovog puta biće zabavnih i muzičkih sadržaja koji će se odvijati u dvorištu.

Svi koji su zainteresovani da novosadskoj publici predstave svoj rad i proizvode na Osmom NS Marketu, treba da popune prijavni formular koji se nalaze na sajtu www.nsmarket.rs, a potom ga pošalju na mail adresu novosadskimarket@nsmarket.rs.

Rane prijave poslate do 15. avgusta omogućiće izlagačima pogodnosti pri zakupu izlagačkog prostora.

Za dodatne informacije pozovite na 060 533 55 07.