KRALJEVINA SRBIJA PEĐA RS AUTO POBEDNIK LETNJEG TURNIRA

Letnji turnir u malom fudbalu završen je trijumfom ekipe Kraljevina Srbija Peđa RS Auto koja je u uzbudljivom finalu u finišu susreta slomila otpor ekipe Bajmoka, navodi subotica.info. Treće mesto pripalo je ekipi NTM Čikerija pobedom nad Europartnerom. 

 Finalni dan počeo je utakmicom za treće mesto u kojem su se sastale ekipe NTM Čikerija i Europartner. Poveo je Europartner u 8. minutu golom Lukača da bi pet minuta kasnije Lazarević doneo poravnanje rezultata. Šimić Davor donosi rezultatski preokret i vodstvo NTM Čikerije od 2:1. Početkom drugog poluvremena Lazarević svojim drugim golom dovodi svoj tim u prednost od 3:1. U samom finišu susreta Europartner je smanjio na 3:2 preko Poturice i time je postavljen konačan rezultat.

U finale Letnjeg turnira u malom fudbalu plasirale su se ekipe Kraljevina Srbija Peđa RS Auto i Bajmok 1389. Utakmica je bila izuzetno uzbudljiva i dinamična do samoga kraja. Povela je Kraljevina preko raspoloženog Miodraga Guberinića u 11. minutu. Bajmok je ubrzo sa dva gola u Vunjaka u šest minuta preokrenuo rezultat i na odmor otišao sa prednošću od 2:1. Kraljevina je napadala u nastavku sa silonom željom da bar poravnaju rezultat, a Bajmok je izuzetno opasno pretio iz brzih kontranapada. Dva minuta pre kraja susreta Miodrag Guberinić postiže svoj drugi gol za 2:2. I kada se činilo da će pobednika odlučiti penali Veselin Guberinić postavlja konačnih 3:2 za Kraljevinu Srbiju Peđa RS Auto. 

Na kraju finala proglašeni su i najbolji pojedinci Letnjeg turnira, kojima je plakete uručio Dušan Radošević komesar takmičenja. Najbolji golman je čuvar mreže NTM Čikerije Horvacki Vladimir. Najbolji strelac je Ćuk Gojko iz ekipe Kraljevina Srbija Peđa RS Auto sa 13 postignutih golova na turniru, dok je za najboljeg igrača proglašen Čedomir Žarković takođe iz pobedničke ekipe. Medalje, pehare i veliki prelazni pehar kapitenu Kraljevina Srbija Peđa RS Auto dodelio je Dejan Vuković, generalni sekretar Sportskog saveza Subotice.  

Izvor: subotica.info