КРИМИНАЛЦИ БИ ДА СЕ БОРЕ ПРОТИВ КРИМИНАЛА

Поводом јучерашњег немилог догађаја на Грбавици, када је подметнут експлозив испод аутомобила Слободана Милутиновића, Градски одбор Српске напредне странке најоштрије осуђује овај чин и  верује да ће надлежни органи, као и до сада, учинити све да у најкраћем року расветле сличај и процесуирају виновнике.

 Истовремено, Градски одбор Српске напредне згрожен је саопштењем Покрајинског одбора Савеза за Србију, којим се упире прстом у градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића и тражи његово саслушање пред истражним органима поводом овог случаја. Колико морате да будете у глибу сопствене мржње и зла, па да правите овакве алузије и да покушавате да фабрикујете такве случајеве? Пишући овакво саопштење ваљда сте пошли од себе и од времена када је владала ваша „жута банда криминалаца“, када је Србија тонула док сте се ви богатили са вашим криминалцима и тајкунима.

За разлику од оних који се под разним псеудонимима крију по мишијим рупама друштвеним мрежама и свакодневно трују грађане лажима, функционери Српске напредне странке у сваком тренутку доступни су истражним органима. Надамо се да ће и творци саопштења којима се оптужују поштени и невини грађани бити доступни надлежним правосудним органима због повреде угледа и части. Бар толико храбрости очекујемо од њих.