KRISTINA BOJA NA EVROPSKOM PRVENSTVU U JEDRENJU

U periodu od 14 do 21. avgusta, u Portugaliji, u mestu Vilamoura je održano Evropsko Prvenstvo u jedrenju za Klasu Laser 4,7. Reprezentaciju Srbije je činila i Subotičanka, članica Jedriličarskog Kluba Palić, Kristina Boja, navodi subotica.info.

U velikoj konkurenciji, kao rezultat održanih 11 trka, Kristina Boja je zauzela 14. mesto na ovoj prestižnoj regati. Sa ovim rezultatom je postigla ujedno i najbolji rezultat među članovima srpske reprezentacije.

Kristina  je ove godine značajno napredovala u odnosu na prethodnu godinu kada je bila 38 na Evropskom Prvenstvu za Klasu Laser 4,7. Napredak se ostvario zahvaljujući upornim radom trenera Boja Ištvana i kvalitetnim uslovima koje pruža Jedriličarski Klub Palić.

Kristinin sledeći veći izazov joj je pored toga da želi zadržati prvo mesto na Državnom Prvenstvu u klasi Laser 4,7  i učešće na Evropskom Prvenstvu u klasi Laser Radial, koje će se održati u Tivtu u oktobru 2020.godine.
Želimo joj puno uspeha!

Zahvaljujemo se sponzorima Jedriličarskog Kluba Palić: Stars d.o.o. Palić, Auto Marton, Remming Novi Sad, JKP Subotička toplana, Hungarikum, Goodwill pharma.

Izvor: subotica.info