КУГЛАШИ „ХАЈДУКА“ ПОБЕДИЛИ НОВОСАДСКИ „13. МАЈ“ И ДОМОГЛИ СЕ 1. МЕСТА

Куглаши „Хајдука“ су са тешког гостовања у Новом Саду против екипе „13. мај“ донели нове бодове и после 19. кола осамили се на врху табеле 1. Војвођанске лиге.
У дербију 19. кола 1. војвођанске лиге, „Хајдук“ је, у неизвесној утакмици где се од првог до последњег хица није знао победник, остварио нову победу са 5:3 и само 1 чуњ разлике.

Алфа и омега Куглашког клуба „Хајдук“ Аџић Душан није крио задовољство борбеношћу и игром својих пулена на веома захтевној куглани пред препуним гледалиштем.

Иако ослабљени неиграњем Тришића, једног од најбољих играча ове сезоне, играчи „Хајдука“ су успели да се реванширају екипи „13. маја“ за пораз у првом делу првенства и тако се осаме на првом месту табеле три кола пре краја.

Поново је сјајни Вуксан водио Куљане до победе са одличних 556 оборених чуњева, док су и сви остали дали свој пуни допринос веома важној победи, али у први план сви истичу сјајну атмосферу у клубу и међу играчима која им даје ветар у леђа и када ствари не иду како би они то желели. Сви у клубу се надају да ће првенство завршити као првопласирани, што ће им донети нове проблеме. Од наредне сезоне куглашки клуб „Хајдук“ ће морати као домаћин своје утакмице да игра ван Куле, пошто кулска куглана неће моћи да испуни услове прописане за такмичење.

Наредне недеље од 16:00 „Хајдук“ у својој куглани игра против Бачкопаланачке „Тикваре“. Клуб позива све љубитеље куглања да испуне трибине и помогну овом узорном колективу да се домогне већег ранга такмичења.

Извор: nasemesto.rs