KULA – OPŠTINA NAGRAĐUJE NAJBOLJE STUDENTE!

Opština Kula, sada već tradicionalno, nagrađuje najbolje studente koji su ostvarili najmanju prosečnu ocenu studiranja 9,00 u prethodnim godinama studija, navodi nasemesto.

Ove godine u Opštini Kula biće nagrađeno 68 najboljih studenata različitih obrazovnih profila. Naša opština se može pohvaliti mnogobrojnim studentima medicine, filozofije, akademije umetnosti, tehničkih nauka i mnogih drugih koji su na svojim fakultetima ostvarili prosek preko 9,00.

Opština će danas isplatiti prvi deo nagrada za najbolje studente u vrednosti od 30.000 dinara, dok će drugi deo biti isplaćen u oktobru.

Kulska opština takođe nagrađuje laptop računarima i đake generacija svih škola u opštini, kao i besplatnim prevozom unutar opštine za sve đake.

Kako saznajemo u Opštini Kula, odlučeno je da se u zgradi Sup-a obezbedi prostor koji će se iskoristiti za modernu studentsku čitaonicu 21. veka.

Od prošle godine uvedena je i novina koja se tiče mladih ljudi u opštini Kula gde su oni pozvani da putem mejla šalju svoje predloge, probleme i sugestije za trošenje budžeta.

Izvor: nasemesto