„КУТИЈА ЖЕЉА“ НА ГРАДСКОМ ТРГУ ДО 12. ДЕЦЕМБРА

И ове године, Град Кикинда, кроз једну од најлепших манифестација, припрема се да обрадује малишане, како из града, тако и из околних места. Новогодишња “Кутија жеља“, коју је донео Деда Мраз, као и ранијих година, смештена је у чаробној кућици на Градском тргу, а најмлађи суграђани, од једне до десет година, моћи ће да убацују своја писма, све до 12. децембра. Једној од најлепших манифестација присуствовао је и градоначелник Кикинде, Никола Лукач са сарадницима.

“Велики број малишана на Тргу је са нестрпљењем дочекао Деда Мраза, који је донео Кутију жеља, како би деца узраста од једне до десет година могла да убаце своја писма са новогодишњим жељама. Ми ћемо у наредном периоду, заједно са Деда Мразом, обилазити домове малишана који су писали писма и делити им поклоне. Поносан сам на чињеницу да је Деда Мраз прошле године добио више од пет хиљада писама“, рекао је градоначелник.

У писму је обавезно написати податке: име и презиме, година рођења детета, тачна адреса и број телефона родитеља или старатеља.:

“Трудићу се да испуним све жеље и заједно са својим сарадницма да урадим све како би деца која су ми писала писма добила поклоне и на тај начин да им улепшамо предстојеће новогодишње празнике. Циљ ове традиционалне акције локалне самоуправе, која се организује већ једанаести пут, је да се деца обрадују поклонима и мојом посетом, рекао је Деда Мраз.

Извор: Град Кикинда