КВАЛИТЕТ И ИСТРАЈНОСТ И У ОВОЈ ГОДИНИ, УЗ ПОДРШКУ ГРАДA

Шоле д.о.о, Кикинда већ дужи низ година заузима лидерску позицију на тржишту Србије у сегменту производње комуналних контејнера великих запремина. Данас је ову породичну фирму посетио први човек града, Никола Лукач и том приликом нагласио колико је битно за град да подржи овакве фирме, о чијем квалитету говори и престижна награда, коју су недавно добили.

– Није мала ствар добити признање од Привредне коморе и бити међу петнаестак фирми, које су забележиле изузетно пословање. Награда, која им је уручена недавно, управо говори у прилог томе. Град Кикинда наставља праксу да буде партнер привредицима у граду, тако да ћемо и у наредном периоду помоћи да породично предузеће, фирма „Шоле“, која запошљава око 60 радника, прошири своје капацитете, самим тим обезбеди могућност пласмана производа на већем тржишту. Град ће бити партнер у томе, што значи и да се отвара могућност запошљавања већег броја будућих радника. Као што смо чули од самих радника, у току обиласка погона, овде су добри услови за рад, лепе и редовне плате. Ми ћемо наставити нашу сарадњу, како би ова фирма имала још бољу будућност.

Фирма „Шоле“ пружа широк асортиман металних комуналних контејнера уз могућност прилагођавања посебним потребама купца. Готово три деценије искуства у производњи комуналних контејнера намењених тржишту ЕУ чини је лидером у производњи Аброл контејнера на тржишту Србије, навео је директор фирме, Никола Шоколовачки и додао:

– Ми смо за 2020. добили престижну награду, као успешна фирма, од Привредне коморе Србије, што нас обавезује да наставимо и истрајемо у пружању доброг и квалитетног производа. Већ 15 година успешно послујемо са фирмом из Аустрије, правимо и извозимо металне контејнере, што и јесте основна делатност наше фирме. Имамо обавезу да, упркос пандемији, и у овој години пружимо доследност и добар квалитет. Желим да се захвалим градоначелнику, на овој посети. Надамо се да ћемо наставком успешне сарадње, имати могућност да проширимо наше капацитете, како би стални радници остали на својим радним местима, а нови имали могућност запослења.

Извор: Град Кикинда