LETNJA PRAKSA ZA AGRONOME, TEHNOLOGE I EKONOMISTE

Prijave za konkurs za studente i diplomce tehnoloških, poljoprivrednih, mašinskih, ekonomskih i fakulteta organizacionih nauka za letnju praksu u sedam srpskih kompanija u sektoru voća i povrća do 20. Aprila. 

Udruženje Youth for Impact, uz podršku USAID Projekta za konkurentu privredu, raspisalo je konkurs za studente i diplomce tehnoloških, poljoprivrednih, mašinskih, ekonomskih i fakulteta organizacionih nauka za letnju praksu u sedam srpskih kompanija u sektoru voća i povrća.

U okviru projekta Radne prakse za produktivnost i konkurentnost: ka održivom modelu prakse za podršku srpskim kompanijama iz sektora voća i povrća, koji traje tokom jula i avgusta, zainteresovani aplikanti učiće o organizaciji posla, poslovnoj komunikaciji, rešavanju problema i slično.

Gde studenti mogu imati praksu?

Praksu za sticanje potrebnog radnog iskustva, studenti i diplomci, imaće u firmama All berries, DMV raw food, Kiri123, Menex, Nectar, Sirogojno company i Stanišić bio i to na 15 različitih pozicija; tehnologa, agronoma, mašinskog inženjera, komercijaliste, kontrolora kvaliteta, asistenta prodaje i drugih.

Više o ovoj praksi, zainteresovani mogu pročitati putem ovog linka i poslati prijavu najkasnije do 20. aprila.

Izvor: Mladi u agraru