ЛЕТЊИ ИЗАЗОВИ“ НА ИЗЛЕТИШТУ ПОТОК У ЦРВЕНКИ

У суботу, 22. јула, на излетишту Поток у Црвенки одржаће се манифестација ,,Летњи изазови“. Ове године, програм је по први пут посебно осмишљен и за најмлађе.

Од 11 часова атлетичари Атлетског клуба ,,Црвенка“ представиће се перформансом под називом ,,Летњи изазови“. Демонстрираће своје специјалне вештине и пружити унутрашњу мотивацију за све младе посетиоце. Удружење ,,Видре“ такође ће представити своје активности имогућности за децу да се укључе у различите занимљиве пројекте, а Стреличарски клуб ,,Таргет“ приказаће своју врхунску стреличарску  вештину и пружити деци прилику да се упознају са светом мета и стрела. Децу ће, осим тога, забављати и мађионичари, који ће им представити своје магичне способности и тако им улепшати преподне.

У наставку програма,  од 14 часова, организатор ће за све посетиоце припремити бесплатан војнички пасуљ.

Од 16 часова започеће такмичење у кувању рибљег паприкаша. Заинтересовани да покажу своје кулинарске вештине и да освоје неку од награда могу да се пријаве на број телефона 063/878-8793. Котизација за учешће је 2.000 динара.

Од 18 часова почиње томбола. У овој забавној игри посетиоци ће добити шансу да освоје сјајне награде.

Напослетку, од 18.30 часова, биће одржан концерт Новице Текића са гостима. Посетиоци ће моћи  да уживају у изузетној музици и да понесу лепе успомене са Потока.

Покровитељи ове манифестације су Општина Кула и Туристичка организација Општине Кула.

Извор: Општина Кула