MAGIČNI DORUČAK ZA DECU SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da kupovinom posebnih paketića Vile Dobrile u METRO Cash & Carry objektima, ili uplatom cene paketića na humanitarni račun Banke hrane kod Crédit Agricole banke Srbije, pomognu obezbeđivanje namirnica za decu. Jedan paketić, po ceni od 265 dinara sa PDV-om, dovoljan je da pokrije potrebe dece za užinom za čak pet dana.

Humanitarna akcija se tradicionalno sprovodi u organizaciji METRO Cash & Carry Srbija i Crédit Agricole banke Srbije uz podršku Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom Banka Hrane.

Magični doručak je humanitarna akcija koja je otvorena za javnost, te joj se mogu svi priključiti bilo uplatom novčanih sredstava na račun udruženja Banka hrane u Crédit Agricole Banci br: 330-0000004013201-29, bilo kupovinom paketića u METRO objektima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Šapcu, Užicu, Požarevcu i na Paliću, a Banka hrane će ravnomerno, prema broju đaka raspodeliti namirnice po školama širom Srbije.


U dosadašnjim akcijama prikupljeno oko 70 tona hrane

Magični doručak je tokom svih ovih godina pomogao da se obezbedi okvirno 70 tona hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju i na taj način pruži podrška prirodnoj porodici u unapređenju kvaliteta života maloletne dece u Srbiji.

Izvor : agronews